Skip to main content

Használj LISTERINE® Nightly Reset szájvizet minden fogmosás után 21 napig!

LÉGY MERÉSZ

KEZDD EL MÉG MA!

ÉREZD A KÜLÖNBSÉGET A CSAK FOGMOSÁSSAL SZEMBEN, PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL
OLVASD EL A TÁJÉKOZTATÓT
 • 1 használat után: Mélyrehatóan tisztítja a teljes szájüreget*

  A fogmosás önmagában nem elegendő! A fogmosás csupán a szájüreg kb. 25%-át1 tisztítja és a plakk csupán 30-53%-át2,3 távolítja el. A LISTERINE® Nightly Reset szájvíz ott is tisztít, ahová a fogkefe nem ér el: a fogak között, az íny és a nyelv felszínén.

 • 7 nap után: 2x több ásványi anyag pótlás*

  Napközben baktériumok halmozódnak fel a szájüregben, és a fogzománc a fogak erősségéhez fontos ásványi anyagokat veszít (az étel- és italfogyasztás során a cukrokból keletkezett savak hatására).

  A LISTERINE® Nightly Reset szájvíz csökkenti a savképződést és a RAPID-FUSION™ technológiának köszönhetően hozzájárul a fogzománc ásványi anyag pótlásához, a fluorid hatékonyabb beépüléséért és az erősebb fogakért.

  A LISTERINE® Nightly Reset szájvíz felveszi a harcot a nappali behatásokkal szemben, 2x több ásványi anyag pótlást nyújtva mint a fogmosás önmagában.

 • 21 nap után: 6x erősebb fogak*

  A fogzománc - a fogak külső rétege - a legkeményebb anyag az emberi testben. A harapáshoz és a rágáshoz szükséges erőt biztosítja.

  Az erős fogzománc elengedhetetlen a fogak belső, puhább rétegeinek védelméért, melyek az ereket és idegeket tartalmazzák. Ha az ásványi anyag vesztés hatására a fogzománc meggyengül, nem képes megfelelően védeni a fogak belső rétegeit a baktériumokkal és a plakkal szemben. Ezáltal a baktériumok bejuthatnak a fogak belső rétegeibe, akár fogszuvasodáshoz vezetve.

  Ezért nagyon fontos, hogy fogaink erősek legyenek! A LISTERINE® Nightly Reset szájvíznek köszönhetően 21 nap rendszeres használat után a fogaid 6x erősebbek lehetnek mint a csak fogmosás hatására.

A FOGMOSÁS ÖNMAGÁBAN NEM ELEGENDŐ! Használj LISTERINE® Nightly Reset szájvizet és érezd a különbséget! Pénzvisszafizetési garanciával.

 

 • 1 HASZNÁLAT UTÁN:Mélyrehatóan tisztítja a teljes szájüreget*

 • 7 NAP UTÁN 2x több ásványi anyag pótlás*

 • 21 NAP UTÁN 6x erősebb fogak*

-VÁLTOZTASD MEG A MINDENNAPI SZÁJÁPOLÁSI RUTINODAT LISTERINE® SZÁJVIZEKKEL-

ÉREZD A KÜLÖNBSÉGET A CSAK FOGMOSÁSSAL SZEMBEN

** Napi kétszeri használat mellett, köszönhetően a fluoridos fogkrémmel való fogmosás és vízzel való öblögetéssel történt összehasonlítás során tapasztalt ásványi anyag pótlásnak; in-vitro (laboratóriumi) vizsgálat alapján; vizsgálat száma: 103-0333 (2017. október). Kizárólag a LISTERINE® Nightly Reset szájvízre vonatkozik.

1. Kerr WJS, Kelly J, Geddes DAM. The areas of various surfaces in the human mouth from nine years to adulthood. J Dent Res. 1991;70(12):1528-1530.

2. Depending on used plaque indicator

3. Slot DE, Wiggelinkhuizen L, Rosema NA i in. The efficacy of manual toothbrushes following a brushing exercise: a systematic review. Int J Dent Hyg. 2012;10(30):187-197.