Title

Szájvízhasználat fogszabályozás alatt

A fogszabályzó használatakor gyakori, hogy ételmaradék szorul a készülék és a fogak közé – ez sajnos a folyamat velejárója. Ugyanígy kiváló „ételcsapda” a készülék sok apró alkatrésze, kiváló táptalajt biztosítva a szájüregi baktériumok elszaporodásához, majd pedig a lepedék- és fogkőképződéshez. Ebben a helyzetben nélkülözhetetlen segítséget jelent a szájvíz, például egy LISTERINE®-termék, ami a szájüreg nehezen elérhető pontjaira is eljut, biztosítva a tökéletesebb szájhigiéniát.

Speciális szempontok fogszabályozás alatt

Fogszabályzó használatakor az alapos napi szájápolás komoly, időigényes kihívássá válhat. A fogszabályozás alatt a fogak felszínén megjelenő fehér foltok a hiányos szájhigiéniára hívhatják fel a figyelmet. Ebben az időszakban a lepedékképződés is fokozottabb lehet, ami fogágybetegségre hajlamosíthat. Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy a gondos otthoni szájápolás és a rendszeres fogászati kontroll elengedhetetlen ahhoz, hogy a fogszabályozás alatt ne következzen be károsodás a fogak és az íny állapotában.

A teljes szájüreg egészségéért

Ne feledje: kizárólag fogmosással a szájüregnek csupán 25%-a tisztítható meg. A szájüreg egészének tisztaságáért a fogmosás és a fogselyemhasználat mellett használjon LISTERINE® szájvizet is!

FOGKEFÉVEL CSUPÁN A SZÁJÜREG KB. 25%-ÁT TUDJA MEGTISZTÍTANI